Samenwerken met Wandelingen.info

Wandelingen.info is een inspiratiewebsite over wandelen. Onze ambitie is uit te groeien tot een belangrijke bron van informatie en inspiratie voor mensen (in Nederland en België), die van wandelen houden. Gezien de stijgende populariteit van wandelen, ook voor jongere generaties, zien we veel mogelijkheden voor verdere groei.wandelschoenen

Mediakit 2018 ›

Inspiratie

In de zomer van 2018 introduceerden we het thema ‘Inspiratie’. We presenteren hier, door middel van advertorials, fijne wandelhotels en B&B’s die in de buurt liggen van mooie wandelroutes. We brengen wandelreizen onder de aandacht en geven tips voor een goede en handige wandeluitrusting. We willen aanbieders van overnachtingsadressen, reizen en wandelproducten de gelegenheid geven zich te presenteren aan onze doelgroep. En de bezoekers van onze website informeren en inspireren over het aanbod op wandelgebied. Dit thema is nog in ontwikkeling. Misschien is een advertorial ook iets voor jou of je bedrijf.

Dus:

  • Bied jij (individuele) wandelreizen aan en zoek je meer publiciteit?
  • Kun je vanuit jouw hotel of B&B fantastisch wandelen, maar weet niet iedereen dat?
  • Wil je een land of regio promoten als wandelbestemming?
  • Wil je je product laten testen voor een review op Wandelingen.info?

Neem contact met ons op voor: advertentietarieven, advertorial tarieven, sponsormogelijkheden, persreizen.

Linkruil

We willen best een link plaatsen op onze pagina handige links, maar alleen als het een relevante link is voor onze website. En uiteraard alleen als je een tegenlink plaatst.
Contact ›