Samenwerken met Wandelingen.info

wandelschoenen

Wandelingen.info is een inspiratiewebsite over wandelen. Onze ambitie is uit te groeien tot een belangrijke bron van informatie en inspiratie voor mensen (in Nederland en België), die van wandelen houden. Gezien de stijgende populariteit van wandelen, ook voor jongere generaties, zien we veel mogelijkheden voor verdere groei.

Thema inspiratie

Vorig jaar introduceerden we het thema ‘Inspiratie’. We presenteren hier, door middel van advertorials, fijne wandelhotels en B&B’s die in de buurt liggen van mooie wandelroutes. We brengen wandelreizen onder de aandacht en geven tips voor een goede en handige wandeluitrusting.

We willen aanbieders van overnachtingsadressen, reizen en wandelproducten de gelegenheid geven zich te presenteren aan onze doelgroep. En de bezoekers van onze website informeren en inspireren over het aanbod op wandelgebied. Misschien is een advertorial ook iets voor jou of je bedrijf. Bekijk andere advertorials ›

Dus:

  • Bied jij (individuele) wandelreizen aan en zoek je meer publiciteit?
  • Kun je vanuit jouw hotel of B&B mooi wandelen, maar weet niet iedereen dat?
  • Wil je een land of regio promoten als wandelbestemming?
  • Wil je je product laten testen voor een review op Wandelingen.info?

Tarieven

Een advertorial op wandelingen.info kost € 75,00 excl. 21% BTW voor het eerste jaar. Daarna wordt de prijs bepaald op basis van de bezoekersaantallen van de website en van de advertorial.

Meer weten?

Wil je meer weten over advertorials of andere advertentiemogelijkheden? Heb je tips of suggesties of wil je ons uitnodigen voor een perstrip?