Disclaimer

Copyright

Niets van deze uitgave mag op welke wijze dan ook worden verveelvoudigd zonder de voorafgaande toestemming van Tineke Zwijgers & Dorien Koppenberg. Wij zijn niet aansprakelijk voor gegevens die door derden worden verstrekt.

Een bezoeker van www.wandelingen.info mag geen auteursrechtelijk beschermd werk of andere opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder toestemming van Tineke Zwijgers & Dorien Koppenberg (ook niet via een eigen netwerk).

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Tineke Zwijgers & Dorien Koppenberg, tenzij anders aangegeven. Woord- en beeldmerken van adverteerders zijn eigendom van desbetreffende partijen. Zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Op deze site geplaatste lezerrecensies geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze recensies.
Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

© Tineke Zwijgers & Dorien Koppenberg