(Advertorial)

Zorgeloos wandelen, weg van de gebaande wandelpaden in Nederland

Voel de vrijheid van wandelen in Nederland met Hike in Holland. Hike in Holland biedt onbezorgde, unieke en individuele wandelvakanties. De overnachting met ontbijt, bagagevervoer, goede routebeschrijvingen, kaarten en GPS tracks worden geregeld. Je hoeft zelf alleen maar te genieten van al het mooie van natuur en cultuur. Hike in Holland geeft je daarbij ook nog informatie over de bezienswaardigheden onderweg.

Langs de IJssel met Hike in Holland

Vele mogelijkheden en maatwerk mogelijk!

Hike in Holland combineert de afwisselende natuur met de cultuurhistorische bezienswaardigheden van Nederland. Je wandelt door minder bekende wandelgebieden van Nederland, historische steden en schilderachtige dorpen.

We hebben verschillende soorten arrangementen. Zoals wandelen vanuit standplaatsen als Delft, Het Groene Hart, Scheveningen en Amsterdam, met logies in gastvrije familiehotels.

Daarnaast hebben we kortere wandelarrangementen van 2 of 3 dagen: Polders & Rivieren door het Groene Hart, diverse wandeltochten over de route van operatie Market Garden in Brabant en Gelderland of een rondje over het Zuid-Hollandse eiland Voorne.

Wie langer wil wandelen kan dat doen met bijvoorbeeld een week door het Groene Hart, door Oude Steden & Duinen (met onder meer Delft en Leiden en door duinen en andere natuurgebieden) of bijvoorbeeld een route over Zuid-Hollandse landgoederen. Bij alle routes is het mogelijk om te combineren, uit te breiden of in te korten.

Uitgelicht

StandplaatsPrinsenstad Delft
Heerlijk 2 tot 4 dagen wandelen in en rond Delft vanuit een prachtig duurzaam stadshotel! Je maakt kennis met het prachtige Delft, de stad van de Oranjes. Daarnaast kan je op pad in de prachtige natuur rondom Delft. Zo kan je naar zee wandelen of genieten van de prachtige polders en de nieuwe natuur rondom Delft.

Korte wandelbreak: Rondje over het eiland Voorne
Het eiland Voorne ligt net ten zuiden van Rotterdam en is een van de Zuid-Hollandse eilanden. Stap over de grens naar een prachtig gebied van water, natuur, historie en havens waar je je kan inspannen en ontspannen, opladen en ontladen. Het eiland is vooral bekend door het mooie natuurgebied de Duinen van Voorne, maar er is meer. Geniet van de pittoreske dorpen Brielle en Hellevoetsluis en de authentieke polders. Dit is een zesdaags arrangement, met 4 wandeldagen.

Langere wandelvakantie: Hollandse Waterlinie
Dit negendaagse arrangement bestaat uit 7 wandeldagen. Je loopt in het gebied van de Hollandse Waterlinie. Door typisch Hollandse polders en langs enkele van de rivieren die Nederland rijk is: de Waal, Hollandsche IJssel, Giessen, Kromme Rijn en Lek. Je ziet hier verrassend veel zilverreigers. Daarnaast loop je door de mooie oude stad Utrecht en schilderachtige plaatsen als Heukelum, Goudriaan, Gorinchem en Nieuwpoort. Je komt door de uitlopers van de Betuwe en natuurlijk langs de bezienswaardigheden van de Hollandse Waterlinie.

Hike in Holland in beeld