(Advertorial)
Logies & ontbijt, bagagevervoer en een lunchpakket in je rugzak. Relaxter op wandelvakantie gaan kan bijna niet. Big Walk biedt geheel verzorgde arrangementen aan op Nederlandse LAW’s als Pieterpad, Elfstedenpad en het Nederlands Kustpad.

Wandelaars pauzeren bij Fort Asperen
Wandelaars pauzeren bij Fort Asperen

Denk jij er ook wel eens over om lekker een hele week te gaan wandelen op het Pieterpad? Een lang weekend langs de kust of vijf dagen over het Noaberpad? Maar heb je minder zin om met je bagage te lopen of zelf op zoek te gaan naar de logeeradressen langs de route? Big Walk zoekt het graag voor je uit en regelt bovendien het bagagevervoer tussen de accommodaties.

Acht LAW’s

Big Walk organiseert wandelvakanties op acht Nederlandse LAW’s:

  • Pieterpad
  • Noaberpad
  • Maas-Niederrheinpad
  • Waterliniepad
  • Elfstedenpad
  • Marskramerpad
  • Pelgrimspad
  • Nederlands Kustpad

Bijzonder logeren

Big Walk selecteerde een aantal bijzondere en kleinschalige accommodaties: hotels, B&B’s en pensions. Ze worden aangeboden in drie prijsklassen: € 30, € 45 of € 60 per persoon. Big WalkEen greep uit de mogelijkheden: zo kun je als wandelaar op het Pelgrimspad voor € 30 logeren in de Stayokay in het Amsterdamse Vondelpark. Iets luxueuzer is de landgoedboerderij Hoeve de Haar in Amt Delden langs het Marskramerpad (€ 45). En ronduit verwend word je in boutiquehotel Vesper in Noordwijk, onderweg op het Nederlands Kustpad (€ 60).

Leuke extra’s

De arrangementen zijn inclusief logies & ontbijt, plus naar keuze de diners, lunchpakketten en bagagevervoer naar de volgende accommodaties. Ook kun je leuke extra’s bijboeken. Zoals een yogasessie op het strand, de boswachter die een uurtje met je oploopt, paddenstoelen zoeken of een wildpluk uitstapje, waarin je met een kenner op zoek gaat naar eetbare planten.

Voorbeeld: 3 dagen Pieterpad

Dag 1: aankomst in Hellendoorn
Dag 2: Hellendoorn – Holten / afstand 15,5 km
Dag 3: Holten – Laren / afstand 15 km
Belevenis dag 3: op zondag loopt de boswachter het eerste 1,5 uur mee

Dag 1: aankomst in Hellendoorn
Een weekend weg. Vrijdagmiddag vertrek je met de auto of trein naar Hellendoorn. Wanneer je met de trein gaat is Station Nijverdal het dichtstbijzijnde station (ca 15 min met openbaar vervoer). Je overnacht in Hotel De Uitkijk in Hellendoorn inclusief diner.

Dag 2: Hellendoorn – Holten / afstand 15,5 km
Na het ontbijt, de volgende ochtend, vertrek je naar Holten; een tocht van 15,5 km.

Eind van de middag kom je aan in Holten. Je overnacht in Hotel De Swarte Ruijter. Even uitrusten op de hotelkamer en daarna borrel en diner in de eigen bar/restaurant.

Dag 3: Holten – Laren / afstand 15 km
Na het ontbijt, de volgende ochtend, vertrek je naar Laren; je laatste dag lopen. Het eerste 1,5 uur loopt de boswachter met je mee. Hij vertelt je alles over dit bijzondere landschap.

In Laren aangekomen neem je de taxi terug naar Hellendoorn (door Big Walk verzorgd) of de trein terug naar huis. Wanneer je met de trein gaat is Station Deventer het dichtstbijzijnde station (ca 27 min met openbaar vervoer).

Big Walk

Op www.bigwalk.nl vind je nog meer voorbeelden van arrangementen plus informatie over de LAW’s waarvoor Big Walk arrangementen aanbiedt. Je kunt hier ook een offerte aanvragen voor jouw gewenste wandelvakantie.

Big Walk
Krugerlaan 3
3743 CJ Baarn
tel: 0031 (0)6 52 69 65 79
e: info@bigwalk.nl
w: www.bigwalk.nl

Big Walk ›