(Advertorial)
Even ontsnappen aan de drukte. De tijd nemen om mooie plekken te verkennen, in contact komen met de mensen ter plaatse, je opladen aan de geuren en kleuren van de natuur. Dat kan met Anders Reizen. Wereldwijd: van Canada tot Nieuw-Zeeland en van Chili tot Japan.

Noorwegen

Heel bewust maken wij van wandelen de rode draad in onze reizen. Niet als doel op zich, maar als een middel om te beleven. Door te wandelen kies je voor de meest natuurlijke manier om je te verplaatsen. Een natuurlijk ritme, dat je lichaam weer oplaadt. Je komt op plaatsen die anders moeilijk bereikbaar zijn en geniet door het tragere tempo volop van de omgeving. Op een actieve manier verken je de prachtige natuur, de culturele schatten en eigenheid van een land of volk.

Elke reis weerspiegelt de waarden van Anders Reizen. Verantwoorde reizen met een duurzaam karakter, voor actieve reizigers bij wie het opdoen van unieke ervaringen primeert boven comfort en luxe.

Kies jouw ideale reisformule

Anders Reizen organiseert zowel begeleide groepsreizen als reizen waarbij je individueel op stap gaat.

Op eigen houtje

Je wandelt graag met z’n tweeën, met het gezin of een groepje vrienden. Je bepaalt het liefst zelf je vertrekdatum, eigen tempo, en van welk panorama je wat langer wil genieten.
Dan is een individuele reis vast iets voor jou!
Je kiest de reis van je dromen en laat de organisatie aan ons over. Logies, transfers, bagagevervoer, het uitstippelen van de wandelingen… alle ingrediënten voor een geslaagde reis regelen wij vooraf, zodat jij zorgeloos kan genieten van die welverdiende vakantie.

In een groep

Tenerife

Samen met een groepje gelijkgestemde wandelliefhebbers op stap. Met Anders Reizen vertrek je niet met een grote anonieme groep, maar als deel van een klein gezelschap. Binnen zo’n kleine groep leren de leden elkaar snel kennen en is er ruimte voor veel persoonlijk contact.
Elke groep wordt begeleid door een reisbegeleider: enthousiaste globetrotters die hun passie voor het reizen met jou willen delen. Zij zorgen ervoor dat jouw vakantie zorgeloos verloopt.

Speciale groepsformule

Altero Singlereizen

Reizen voor alleenstaanden, in samenwerking met Altero, platform voor singles. Deze reizen zijn bedoeld om vrij van de dagelijkse beslommeringen te genieten van spontane nieuwe contacten. Net als al onze groepsreizen staat wandelen centraal, als middel om te beleven, te ontdekken, grenzen te verleggen.
Iedereen die single is kan deelnemen aan deze reizen, zonder lid te zijn van Altero. Ook goed om te weten: tijdens de reis ligt de focus niet op het vinden van een partner, maar op het samen reizen met andere singles. In de praktijk betekent dit dat er bij de samenstelling van de groep geen rekening gehouden wordt met verdeling man/vrouw, noch met leeftijd.
Altero, platform voor singles ›

Wandelen en yoga

Door de unieke combinatie van wandelen en yoga leer je tijdens deze reizen leegte en stilte opnieuw een plaats te geven. De yoga die we beoefenen is Iyengar; deze vorm van yoga richt zich vooral op lichamelijke eerder dan spirituele oefeningen, waaraan je ook zonder yoga-ervaring kan deelnemen. De dag begint met een sessie waarin we ons lichaam wekken en fris maken voor de nieuwe dag. Dan gaan we te voet de streek verkennen. ‘s Avonds laten we onze vermoeide spieren herstellen en werken we gericht aan een diepe lichamelijke ontspanning. Een herademing voor lichaam én geest!
Wandelen en yoga ›

Stadswandelreizen

De stad is een wereld op zich. Door te voet op verkenning te gaan worden al je zintuigen geprikkeld. Je voelt de hartslag van de stad, ontdekt plaatsen waar de mens telt en niet de monumenten. Vaak biedt de natuur in de nabije omgeving gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte, om de vele indrukken die je opdoet te laten bezinken. Zo leer je al wandelend in en om een stad haar ware aard kennen, op een rustig tempo dat ruimte laat om te genieten.
Stadswandelreizen ›

Dagwandelingen en weekends

Om mooie plekken te ontdekken hoef je niet ver of lang weg te gaan. Anders Reizen organiseert het hele jaar door dagwandelingen en wandelweekends in België en net over de grens. Een mooie manier om er even actief tussenuit te zijn, je voor te bereiden op een wandelreis, of gewoon dicht bij huis onbekende plekjes te ontdekken.
Dagwandelingen en weekends ›

Je eigen groepsreis

Samen met een groepje vrienden kan je ook ‘privé’ van een van onze reizen genieten. Anders Reizen werkt dan exclusief voor jullie groepje een reis op maat uit, waarbij we rekening houden met jullie voorkeurdata en wensen.

Anders Reizen in beeld